Peruskoira

Peruskoirassa saat pidettyä yllä kaikki koirasi asiat. Koirien lukumäärää ei ole rajoitettu. Lisäämäsi tiedot näkyvät vain sinulla itselläsi. Ainoastaan koiran nimi, tittelit, kuva ja esittelyteksti ovat julkisia niin halutessasi.
Peruskoira koostuu kolmesta alaosiosta: Oma koira, Sairauspäiväkirja, Harrasteet.

Oma koira

Oma koira -osiossa pääset lisäämään ja seuraamaan monia koiran yleisiä asioita. Perustiedot, tittelit, rokotukset, madotukset, loisseurannat, terveyslausunnot, geenitestit, suku, sekö vakuutusasiat löytyvät tältä sivustolta. Lisäksi saat Oma koira -osiossa hallittua koirasi valokuvia.

Sairauspäiväkirja

Sairauspäiväkirja-osiossa voit seurata koirasi sairastelua oirepäiväkirjan avulla, lääkityksiä, eläinlääkäreitä sekä eläinlääkärikäyntejä. Oirepäiväkirjassa voit pitää yllä koiran oireisiin liittyviä asioita. Listaus oireista on helppo tulostaa mukaan eläinlääkärille lähtiessäsi. Lämmönseuranta-osioon voit kirjata koirasi lämmöt ja testitulokset-osiossa voit pitää kirjaa koirasi verikoe-ja allergiatestituloksista. Halutessasi voit seurata koirasi doping-varoaikoja.

Harrasteet

Harrasteet-osiossa saat valittua lajikohtaiset työkalut (tässä vaiheessa TOKO ja agility) tai näyttelytyökalun käyttöösi sekä pidettyä treenipäiväkirjaa.