Yleisimmät kysymykset

Olemme keränneet palveluun liittyen koosteen yleisimmistä kysymyksistä. Jos et löydä vastausta, voit lähettää kysymyksesi HauLandiaan info@waulandia.fi.

HauLandia on yhteisöllinen palvelu, joka helpottaa koiranomistajan, koiraharrastajan ja kasvattajan arkea. Palveluun voit tallentaa kaikki koiraasi liittyvät asiat. Voit itse päättää, mitä osioita monista mahdollisista haluat käyttää. HauLandiassa saa tehtyä myös kotisivut sekä voi ylläpitää blogia.

Palvelun ilmaisosiot saa käyttöönsä kirjautumalla palveluun sekä maksulliset osuudet maksamalla vuosimaksun. Kirjautumisvaiheessa on kolme vaihetta. Palvelun saa ostettua käyttöönsä kirjautumisen jälkeen klikkaamalla työkalussa olevaa Osta palvelu-linkkiä. Voit maksa verkkopankkiyhteydellä tai luottokortilla. Jos haluat maksaa verkkopankin kautta valittavanasi on OP, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken ja Handelsbanken. Jos haluat maksaa verkossa luottokorttimaksuna, valittavanasi on VISA tai MasterCard luottokorttimaksut. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

1. vaihe –Valitse palvelu
Valitaan haluttu palvelu.

2. vaihe –Perustiedot
Toisessa vaiheessa luot haluamasi käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä ilmoitat sähköpostiosoitteesi. Käyttäjätunnus on myös nimimerkkisi, jolla esiinnyt HauLandiassa. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Sen tulisi sisältää numeroita, välimerkkejä ja sekä suuria että pieniä kirjaimia.Sähköpostiosoitteena tulee käyttää vain sellaista sähköpostiosoitetta, jonka vain sinä voit lukea. Sähköpostiosoitettasi käytetään palveluun liittyvään viestintään. Lähetämme ilmoittamaasi osoitteeseen muun muassa unohtuneen salasanan tai tilaamasi muistutukset. Käyttäjätunnusta ei voi muuttaa myöhemmin, mutta salasanaa voit.

3. vaihe –Asiakastiedot
Täydennä pyydetyt asiakastiedot. Voit tarvittaessa muuttaa ja päivittää asiakastietojasi HauLandian Omat tiedot -osiossa. Sinun tulee lukea palvelun Käyttöehdot ja merkitä kohta hyväksytyksi, jotta pääset eteenpäin.

Palvelun ilmaisosiot ovat käytössäsi ilmaiseksi. Laajennettu versio maksaa 60 €/vuosi.

Kun vuosimaksusi voimassaolo lähestyy loppuaan, saat siitä tiedon sähköpostitse.

Voit jatkaa HauLandia -asiakkuuttasi Oma profiili > Omat tiedot -osiosta "Jatka asiakkuutta". Voit ostaa jatkoaikaa vuodeksi kerrallaan, koska tahansa. Ostettu aika lisätään voimassa olevan ajan jatkoksi.

Jos yrität kirjautua sisään asiakkuutesi päättymispäivämäärän jälkeen, sinulle ilmoitetaan myös siinä yhteydessä, että sinun tulee ostaa palvelu uudestaan. Asiakkuusajan päättyessä käyttäjätunnus ja salasana lakkaavat olemasta voimasta.

WauLandia sitoutuu kuitenkin säilyttämään palvelussa olevat tiedot yhden (1) vuoden asiakkuuden päättymisestä. Uusimalla vuoden sisällä asiakkuuden, saamme palautettua kaikki palveluun tallentamasi tiedot.

Palvelun sujuvan toiminnan kannalta on tärkeintä käyttää HauLandiaa ajantasaisella www-selaimella.

Selaimen ajanmukaisuus on tärkeämpää kuin tietokoneesi nopeus siksi, että käytettävyyden, nopeuden ja tietoturvan takaamiseksi HauLandia käyttää hyödyksi useita nykyaikaisten selainten ominaisuuksia.

Tuettuja selaimia ovat:
Internet Explorer, versio 8 tai uudempi
Firefox, versio 3.5 tai uudempi
Google Chrome
Safari

HauLandia -palvelun selailu ja palvelun ostaminen edellyttävät myös, että käytössäsi on Javascript sekä evästeet (cookies). Suurimmassa osassa kotitietokoneita tämä on automaattisesti kunnossa eikä vaadi toimenpiteitä.

Palvelu on pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertaiseksi. Kysymyksiä palvelun käytöstä voit lähettää sähköpostitse info@waulandia.fi.

Pyrimme vastaamaan sähköpostitse arkisin tulleisiin kysymyksiin vuorokauden kuluessa.

Pääsääntöisesti kaikki lisäämäsi tiedot ovat vain omassa käytössäsi. Julkisessa tilassa koirastasi näkyy perustiedot (nimi, syntymäaika, mahdolliset tittelit, esittelyteksti, linkki KoiraNettiin). Muut lisäämäsi tiedot ovat vain omassa käytössäsi. Voit myös määrittää koirasi tiedot täysin salaisiksi.

HauLandia-Koira